Nyheter Kennel Icefern

Nyheter Kennel Icefern

Nyheter:

Her kommer siste nytt fra kennel Icefern.

Blodspor og utstilling!

IcefernPosted by Kennel Icefern 06 Jul, 2009 11:55AM

Blodsporresultater:

04.juli: Selbu Trekk og Brukshundklubb: Mia: 1.premie

Hayley: 2.premie.

Årets første blodsporprøve for oss var i Selbu i helgen, dagen var veldig varm og vi hadde ingen forventninger da vi dro til Selbu. Kristian skulle gå for første gang sammen med Mia, og jeg og Hayley skulle prøve oss på et prøvelangt spor (600 m) for aller første gang. Hayley går som kjent ikke spor, hun løper spor, og når det er så varmt som det er nå så går hun varm etter 100 meter og begynner å pese, og når man peser er det ikke lett å bruke nesa! Hayley ble glodvarm og var nede i alle gjørmehull og vannpytter hun fant, men hver gang jeg sa "spor" så begynte hun å søke videre (i galopp!). Så hun har en stå-på-vilje av en annen verden, og jeg gleder meg til å gå spor med henne når vi får trent litt mer og får roet ned tempoet i sporet!

Mia og Kristian tok det litt roligere, og jobbet seg frem til en finfin 1.premie. Kjempebra jobbet av begge to!! smiley

Kritikken til Hayley: Energisk unghund med masse overskudd, noe som avtok etterhvert i varmen. Mangler rutine men søkte seg frem til sporslutt. Markerer sårleie. Helhetsinntrykk: En godkjent ekvipasje.

Kritikken til Mia: Grei sporstart i passe tempo. Utreder tap rolig og sikkert. Full fokus på sporet hele veien. Meget god arbeidsmåte. Helhetsinntrykk: Meget godt.

Om prøven: 27 startende! 3 x 1.premie med HP, 6 x 1.premie, 5 x 2.premie, 1 x 3.premie og 12 x 0.premie.

Prøvens beste hund: Cocker spaniel: NVCH Tomboys Symphony For You (Pippi) og fører Wenche Krogstad! Gratulerer!!

5 cockere startet på prøven og ingen av de nullet!! Gratulerer til svenske Anneli Sundkvist (kennel Blue Runes) og cocker SVCH Merryl Dream Vs Reality (Myrten) som fikk 1.premie og dermed ble Norsk Viltsporchampion!

Fr.v.: SVCH Meryl Dream Vs Reality (Myrten) - 1pr. og NVCH, Häljans Chiquitita (Tuva) - 3.pr., NVCH Tomboys Symphony For You (Pippi) 1.pr, HP, prøvens beste hund av 27, NVCH Blue Satin Into My Arms (Mia) - 1.pr. og Blue Satin Keep Looking At Me (Hayley) - 2.pr.

Utstillingsresultater:

27.juni: NSK. Trøndelag: Hayley 1ak, 1akk, ck

Trym: nr.1 (6-9 mnd), 2bhk.

28.juni: NKK Stjørdal: Hayley 1ak, 1akk, ck

Ikke plassert i btk, noe skuffet over egen innsats i ringen, Hayley har begynt å tulle på bordet og det blir ikke dommerne særlig sjarmerte over (Hayley skal se på alt annet rundt ringen enn dommeren, mulig hun speider etter kjekkaser siden hun har løpetid smiley...). Men kanonfine kritikker begge dagene! Trym fikk også en kjempefin kritikk.

Trym på bordet for dommer Christian Geelmuyden.

Hayley på bordet for dommer Kari Granaas Hansen.

www.icefern.com